PRX-T33

En nålfri unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling


PRX-T33 är en nålfri unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden.


PRX-T33 gör följande:

-Reducerar rynkor, ärrbildning, pigmentering och fina linjer.

-Stimulerar cellförnyelsen och hudens egen kollagenbildning.

-Skapar djup återfuktning/glow, jämnar ut hudtonen och återskapar huden fyllighet.


Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat.

För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.
En kur om 3 behandlingar rekommenderas med 1-2 veckors mellanrum.

Behandlingen är nästintill smärtfri och du fjällar minimalt efter behandlingen. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och dekolletage. Det är även möjligt att behandla händer och hudbristningar med denna metod.

Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt.


Året runt

Denna behandling ger ingen ljuskänslighet och kan utföras året runt.


Anti-aging

PRX-T33 är en nålfri hudbehandling med anti-age effekt som ger ökad cellförnyelse och hudelasticitet.


Uppstramning

Stramar upp huden och ger den lyster samt tydliga effekter på fina linjer och hudton.


Alla hudtyper

Behandlingen passar alla hudtyper och anpassas efter varje enskild klient.

Artikelbild- PRX-T33

PRX T33 är en nålfri biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden. Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper.

Behandling börjar med en ansiktsrengöring och därefter ett ph-sänkande ansiktvatten. Därefter masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat. Behandlingen avslutas med en lugnande kylmask och ansiktskräm anpassad för PRX T33 behandling. Denna kräm och ett serum får du även med dig som eftervårdsbehandling.

En kur om 3 behandlingar rekommenderas med 1-2 veckors mellanrum.

Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt, då en behandlingskur genomförs om 3 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Pris från 1 900 SEK/behandling ansikte

2 900 SEK/behandling ansikte, hals, dekolletage

Boka tid