Profilbalansering

Balansera din profil


Vid en balansering av en profil utgår jag oftast från tre starka partier i ansiktet. Näsa, mun och haka, men andra områden som panna, kinder, och käke kan också vara viktiga vid din balansering. 


Det är vanligt att man har ett mer eller mindre dominant område i ansiktet, med detta behöver inte betyda att man behandlar alla områden utan ibland räcker det med att behandla ett område för att balansen ska bli som man önskar. 


En obalans i profilen kan bero på olika faktorer. Det kan vara genetiskt, det vill säga att man fått drag från familj och släkt. Det kan också vara att du tidigare haft en jämn balans i ansiktet men under tidens gång fått en volymförlust som gjort att ett eller flera partier som varit definierade avtagit och blivit mindre synliga. Jag skräddarsyr alltid din behandling efter just dina förutsättningar, förväntningar, önskemål och behov.

Artikelbild - Profilbalansering

Vid en balansering av en profil utgår jag oftast från tre starka partier i ansiktet. Näsa, mun och haka, men andra områden som panna, kinder, och käke kan också vara viktiga vid din balansering. Fundera över vad du vill uppnå och vilka områden du vill framhäva eller dölja så komme vi tillsammans fram till en individuell behandlingsplan för dig.

Med tunna små nålstick injiceras fillern. Behandlingen utförs med en vass kanyl och är inte särskilt smärtsam eftersom fillern även innehåller bedövning. Strax efter behandlingen kan du få en lätt rodnad och svullnad, som går över efter ett par dagar.

Hur många behandlingar som krävs är individuellt. I de flesta fallen rekommenderar vi 1-2 ml åt gången. Exakt mängd kommer vi tillsammans fram till under din bokade konsultation.

Resultatet du kan förvänta dig beror på dina förutsättningar samt mängden av produkten som används vid behandlingen. Eftersom kroppen bryter ned filler är det individuellt hur länge resultatet varar. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några av alla faktorer som spelar in. Du ser resultatet omedelbart men slutresultatet uppnås cirka 4 veckor efter behandlingstillfället.


Filler i käklinjen håller normalt sett i 8-12 månader men i många fall kan de hålla i flera år. Jag rekommenderar att boka ett återbesök efter 6 månader och därefter en gång vartannat år för att upprätthålla resultatet.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Beroende på utgångsläget och syftet med behandlingen varierar materialvalet. Jag använder mig av olika fillerprodukter av högsta kvalitet som är CE-märkta och FDA-godkända. Vilket material som passar just dig får du reda på under din bokade tid.


Pris från 3 500 SEK/område

Boka tid