Nasolabialveck & sura mungipor/marionette

Gladare och positivare utstrålning med små medel


Nasolabialveck är linjerna eller vecken som går från näsan ner till munnen. I takt med att vi åldras minskar kindernas volym, vilket kan leda till sura mungipor och hamsterpåsar. Vid en behandling med filler i nasolabialvecken och i de sura mungiporna får ansiktet ett minilyft som ger ett naturligt och mer positivt intryck.


Återställer

Fyller ut och återställer förlorad volym


Slätar ut

Fyller ut och därmed slätar ut vecken på sidan av munnen


Naturligt

Denna behandling ger ett naturligt och positivt uttryck


Gladare uttryck

Stramar åt huden och ger ett gladare uttryck

Artikelbild - Nasolabialveck & sura mungipor / Marionette

Linjerna eller vecken som går från näsan ner till munnen heter nasolabialveck. De syns mestadels när man ler men med stigande ålder kan de utvecklas till djupare fåror och bli mer framträdande även i avslappnad mimik. Beroende på genetik, viktnedgång eller sjukdom kan även yngre personer ha tydligt framträdande nasolabialveck.


Uppkomsten av djupare nasolabialveck, sura mungipor eller hamsterpåsar beror oftast på volymförändringar i ansiktet. Med en minskad kollagenstimulering omfördelas volymen i kinderna som samlas runt munnen. Vid en behandling med filler i nasolabialvecken och i linjerna vi kallar sura mungipor får ansiktet ett minilyft som ger ett mer positivt intryck.


Filler som används är baserad på hyaluronsyra, en sockermolekyl som existerar naturligt i kroppens egna vävnad. Genom att injicera en kontrollerad mängd hyaluronsyra i specifika områden kan man skulptera, definiera, förminska, framhäva, förstärka och återskapa önskade delar i ansiktet. Jag arbetar med marknadens bästa produkter och tillverkare. Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig. 


Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Vid behandlingen injiceras en filler ytligt under huden med hjälp av en trubbig kanyl. Behandlingen är inte särskilt smärtsam eftersom fillern innehåller bedövning. Efter behandlingen kan en lätt rodnad, svullnad och ömhet uppstå, som går över efter ett par dagar.

Hur många behandlingar som krävs är individuellt och beror på hur pass djupa vecken är. För att uppnå önskat resultat rekommenderar vi ett uppföljningsbesök ett par veckor efter behandlingstillfället för att avgöra om en ytterligare behandling behövs.

Resultatet beror på dina individuella förutsättningar och hur mycket material som används. Du ser resultatet omedelbart men slutresultatet uppnås ca fyra veckor efter behandlingstillfället.


Filler i nasolabialveck och sura mungipor håller normalt sett i 8-12 månader men i vissa fall kan de hålla i flera år. Eftersom kroppen bryter ned filler är det individuellt hur länge resultatet varar. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några faktorer som spelar in. Jag rekommenderar att boka ett återbesök efter 6 månader och därefter en gång vartannat år för att upprätthålla resultatet.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Jag arbetar med olika fillerprodukter som är anpassade för specifika områden och önskemål. Produkterna är av högsta kvalitet och är både CE-märkta och FDA-godkända.


Priset är 3 000 SEK per ml.

Boka tid