PRP – Hår

PRP – Platelet Rich Plasma


Platelet Rich plasma (PRP) är en helt naturlig behandling mot håravfall. Behandlingen stimulerar blodcirkulationen och celldelningen, vilket gör att svaga hårsäckar återhämtar sig, utan några kända biverkningar. Med en PRP-behandling för hår stimuleras hårtillväxten av tillväxthormoner från klientens egna blod. 

Artikelbild - PRP Platelet Rich Plasma HÅR

Platelet-Rich Plasma är en naturlig behandling med tillväxthormoner från kroppens egna blodceller. Eftersom behandling utförs med kroppens egna celler (utan andra tillsatser) uppstår inga allergier eller andra komplikationer.


Det finns många anledningar till varför du börjar tappa hår. Genetik, graviditet och stress är några av dom. Med en Platelet-Rich Plasma-behandling kan vi stimulera hårtillväxten på ett naturligt sätt. Det är en effektiv behandling för både män och kvinnor som är tunnhåriga eller har börjat tappa sitt hår, som önskar att att det ska börja växa bättre.


Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Behandlingen inleds med att behandlaren tar ett blodprov från dig. Blodet bearbetas därefter i en specialdesignad klinisk centrifug. Bodplasman som är rik på tillväxtceller injiceras sedan tillbaka i kroppen i önskat område.

En kur om 3-6 behandlingar rekommenderas med 2-4 veckors mellanrum.

Resultatet beror på dina individuella förutsättningar och hur många behandlingar som behövs. Slutresultatet uppnås ca 6 veckor efter det sista behandlingstillfället.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Pris från 2 500 SEK/behandling

Boka tid