Kinder

Skulptera och förändra dina kinder


Genom att injicera en kontrollerad mängd hyaluronsyra i specifika områden kan man skulptera, definiera, framhäva, förstärka och återställa önskade delar i ansiktet.

Vi arbetar bara med marknadens bästa produkter och tillverkare. 

Artikelbild - Kinder

Filler injiceras med tunna små nålstick. Kindpartiet är ett relativt stort område och beroende på syftet med behandlingen varierar placeringen av filler. Efter behandlingen kan man se en måttlig rodnad och svullnad och i sällsynta fall uppstår små blåmärken.

Filler i kinderna håller normalt sett i 8-12 månader men i vissa fall kan det hålla i flera år. Eftersom kroppen bryter ned fillern är det individuellt hur länge resultatet varar. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några av alla faktorer som spelar in. Vi rekommenderar att boka ett återbesök efter 6 månader och därefter en gång vartannat år för att upprätthålla resultatet.

Resultatet syns omedelbart och slutresultatet uppnås cirka 4 veckor efter behandlingstillfället. Individuella förutsättningar och syftet med behandlingen är direkt sammanlänkade med resultatet. Vi rekommenderar i vissa fall att göra ytterligare en behandling efter 4 veckor för ett mer hållbart och långvarigt resultat.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

På DermaGlow STHLM används olika fillerprodukter av högsta kvalitet som både är CE-märkta och FDA-godkända och som är anpassade för specifika områden och önskemål. Filler som är anpassad för kinder bryts ner i huden på ett jämnt sätt och därför är risken för klumpar och ojämnheter minimal.


Priset är 3 000 SEK per ml.

Boka tid