Masseter

Tandpress, huvudvärk & käkbesvär

Jag har hjälpt många av mina klienter med medicinska besvär så som tandpressning, käkbesvär och spänningshuvudvärk. På DermaGlow STHLM behandlas dessa områden med injektioner som hjälper till att begränsa aktiviteterna i muskeln. Käkarna slappnar av och spänningar avtar successivt.

Bättre nattsömn

Stress bearbetas till stor del under natten genom tandpressning som i sin tur bidrar dålig sömn.

Mindre tandslitage

Överaktiva massetermuskler och stress är ofta anledningen till spänningshuvudvärk, tandpressning och nedslipade tänder.

Huvudvärk

Låt dig överraskas av behandlingens snabba och effektiva lindring av migrän och spänningshuvudvärk.

Smalare ansikte

Käkmuskeln kan ibland bli så förstorad av spänningarna att ansiktsformen påverkas. En injektionsbehandling kan hjälpa till att smalna av ansiktet.

Artikelbild - Medicinsk behandling Masseter

Att ha stora problem med spänningar, låsningar och knäppningar i käken är inte alls ovanligt och många människor lider av detta. Överaktiva massetermuskler och stress är ofta anledningen till spänningshuvudvärk, tandpressning och nedslipade tänder. Stress bearbetas till stor del under natten genom tandpressning som i sin tur bidrar dålig sömn. I vissa fall kan käkmuskeln även bli så förstorad av spänningarna att ansiktsformen påverkas.


På DermaGlow STHLM behandlas käkbesvär, tandpressning och migrän med injektioner som har i uppgift att begränsa aktiviteterna i muskeln. Käkarna slappnar av och spänningar avtar successivt. Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Under behandlingen injiceras medlet med tunna små nålstick. Behandlingen tar endast några minuter. Placeringen av medlet beror på vad som skall behandlas. Efter behandlingen kan du få en lätt rodnad och svullnad som går över efter ett par timmar. En pirrande känsla kan uppstå men den avtar snabbt.

Medlet finns kvar i muskeln i minst 3 månader. Effekten av behandlingen kan variera från person till person beroende på olika faktorer som muskelstyrka och hur bra ditt muskelminne är. För ett mer långvarigt resultat bör behandlingarna upprepas var tredje månad under det första året. Därför rekommenderar vi dig att alltid boka in en ny behandlingstid efter tre månader.

Resultatet varierar med avsikten med behandlingen samt vilka områden som behandlats. De vanligaste effekterna du kan förvänta dig är en mer avslappnad muskel och förbättringar med ditt problemområde så som t.ex. huvudvärk eller tandpress.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Priset för en behandling är 3 500 SEK

Boka tid