Läppar

Ge dina läppar nytt liv


Filler som används inom estetiken är baserad på hyaluronsyra, en sockermolekyl som finns naturligt i kroppens egna vävnad.


Genom att injicera en kontrollerad mängd filler i läpparna kan man öka volymen, definiera konturer, framhäva och återfukta.

Vi arbetar bara med marknadens bästa produkter och tillverkare.

Artikelbild - Läppar

Val av produkt och teknik baseras på läpparnas utgångsform. Beroende på syftet av behandlingen anpassas både material och kanyl. Vid en behandling med avsikt att skapa konturer och form används en vassare kanyl och placeringen sker ytligt. För behandlingar med syfte att skapa volym och storlek går vi djupare in med kanylen. Du får mer information vid konsultationen under din bokade tid.

Det är individuellt hur många behandlingar som krävs. Det beror också på vad man vill uppnå med behandlingen. För en person med väldigt tunna läppar som önskar att få mer volym, krävs det ofta 2-3 behandlingar för att få ett varaktigt resultat. Efter den första behandlingen kan det upplevas som att det mesta av fillern har gått ur och läpparna har återgått till utgångsläget. Därför rekommenderar vi att boka in en påfyllnadsbehandling efter 1-3 månader med 0,5 ml eller 1 ml. Exakt mängd får du veta under din bokade konsultation.


Det är inte ovanligt att bli lite storleksblind när det gäller ökad volym i läpparna. Jag är väldigt mån om att våra läppfiller-behandlingar är inom ramen av naturliga resultat. Flertalet av mina klienter vill ha diskreta resultat, där filler i läpparna inte blir det centrala i ansiktet.

Resultatet beror på dina förutsättningar och hur mycket material som används. För en person som har naturligt tunna läppar kan det ta lite tid att bygga upp ett varaktigt resultat. Resultatet syns omedelbart men redan några veckor efter behandlingen kan det upplevas som att materialet har försvunnit, speciellt när man ska bygga upp sina läppar första gången. I dessa fall rekommenderar vi att göra ytterligare en behandling efter 1-3 månader för att bygga upp ett mer hållbart och långvarigt resultat. Filler i läpparna håller normalt sett i 6-12 månader men för vissa personer kan de hålla i flera år. Eftersom kroppen bryter ned filler är det väldigt individuellt hur länge resultatet varar. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några av alla faktorer som spelar in. 

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Jag använder mig av olika fillerprodukter av högsta kvalitet som både är CE-märkta och FDA-godkända samt är anpassade för specifika områden och önskemål.


Priset för behandling är 2 800 SEK.

Boka tid