Tinning & panna

Föryngra ditt utseende


Vid en fillerbehandling i tinningarna och frontalbenet/panna, får man ett ögonlockslyft vilket ger ett naturligt föryngrat utseende. Minskad volym i tinningarna och frontalbenet sker med åldern och är sällan något klienten själv lägger märke till men efter en behandling med filler i dessa områden blir förbättringen märkbar och resultatet ger en anti-age effekt.

Skulpterar

När man placerar filler i tinningen blir ansiktsdragen mjukare och mindre kantiga.


Återställer

Filler fyller ut och återställer förlorad volym


Piggare uttryck

Filler i tinningarna ger ett litet ögonbrynslyft 


Föryngring

Behandling av insjunkning i tinningregionen ger en föryngring av hud och ansiktsform

Artikelbild -Tinning och panna

När vi blir äldre minskar volymen i bland annat tinningarna och frontalbenet. Det är sällan något klienten själv lagt märke till men efter en behandling med filler blir förbättringen märkbar.


Vid behandling med filler i tinningarna och frontalbenet, får man ett ögonbrynslyft och ett naturligt och föryngrat utseende.


Filler som används inom kosmetiken är baserat på hyaluronsyra, en sockermolekyl som existerar naturligt i kroppens egna vävnad. Genom att injicera en kontrollerad mängd hyaluronsyra specifika områden kan man skulptera, definiera, framhäva, förstärka och återställa önskade delar i ansiktet. Jag arbetar bara med marknadens bästa produkter och tillverkare.


Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Under behandlingen injiceras fillern med små tunna nålstick och fillern innehåller bedövning. Behandlingsmetoden med en trubbig kanyl minimerar risken för blåmärken i området runt tinningarna som har många kärl och nerver. Efter behandlingen kan det uppstå en liten svullnad runt sticket som lägger sig efter några timmar.

Hur många behandlingar som krävs är alltid individuellt. Det beror på dina individuella förutsättningar och vilket resultat som önskas uppnås. Ibland behöver behandlingen upprepas för ett optimalt resultat.

Syftet med denna behandling är att återskapa volymförlust och skapa en harmonisk övergång mellan ögonen och kinderna. Behandlingen är också känd för att skapa en föryngring samt göra ansiktet mer kvinnligt. Resultatet syns omedelbart och slutresultatet uppstår ca fyra veckor efter behandlingstillfället.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Pris från 3 000 SEK/behandling

Boka tid