PRP – Hud

PRP – Platelet Rich Plasma


Med tiden minskar kroppens kollagenproduktion och hudens cellförnyelse. Detta leder till att huden tappar sin lyster och spänst som i sin tur resulterar i att huden blir rynkigare. Med en Platelet-Rich Plasma-behandling kan vi stimulera kollagenproduktionen så att cellförnyelsen sker snabbare. Behandlingen kan utföras på ansikte, hals, dekolletage eller på händerna.

Med en PRP för hud kan vi stimulera kollagenproduktionen så att cellförnyelsen sker snabbare vilket hjälper mot akneärr, lyster och fina linjer.  


Pigment

Platelet Rich Plasma är även en bra metod för att behandla mörka pigment under ögonen.


Kollagen

Tillväxtfaktorerna i blodplasman stimulerar hudens produktion av kollagen och cellföryngring.

Artikelbild - PRP Platelet Rich Plasma HUD

Platelet-Rich Plasma är en naturlig behandling med tillväxthormoner från kroppens egna blodceller. Eftersom behandling utförs med kroppens egna celler (utan andra tillsatser) uppstår inga allergier eller andra komplikationer. Med en PRP för hud kan vi stimulera kollagenproduktionen så att cellförnyelsen sker snabbare vilket hjälper mot akneärr, lyster och fina linjer.

Behandlingen inleds med att behandlaren tar ett blodprov från dig. Blodet bearbetas därefter i en specialdesignad klinisk centrifug. Bodplasman som är rik på tillväxtceller injiceras sedan tillbaka i kroppen i önskat område, genom flera injektioner i ansiktets mediala och nedersta delar.

En kur om 3-6 behandlingar rekommenderas med 2-4 veckors mellanrum.

Resultatet beror på dina individuella förutsättningar och hur många behandlingar som behövs. Slutresultatet uppnås ca 6 veckor efter det sista behandlingstillfället.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Pris från 2 500 SEK/behandling

Boka tid