Haka och käklinje

Ett estetiskt utfört arbete i hakpartiet kan framhäva, forma, dölja eller tighta till det som önskas. 


Formar

Skulptering av haka och käklinje kan även framhäva kindbenen.

Profilbalansering

Med filler kan man skapa en form på hakan som passar din profil.


Tydligare käklinje

En tydligt markerad käklinje kan få ansiktet att upplevas som smalare.


Föryngring

Apelsinhaka är något som förknippas med åldrande. Detta kan motverkas genom att fylla ut vecken och mjuka upp dragen kring hakan.

Artikelbild - Haka och käklinje

Estetiska behandlingar med filler i hakan och käklinjen är baserade på hyaluronsyra, en sockermolekyl som existerar naturligt i kroppens egna vävnad. Filler injiceras i huden för att fylla ut veck, öka volym och konturera. Genom att injicera en kontrollerad mängd hyaluronsyra i hakan och käklinjen kan man skulptera, definiera, återställa, förminska, framhäva och förstärka önskade delar av ansiktet. Jag arbetar bara med marknadens bästa produkter och tillverkare.


Som precis allt annat i ansiktet är det vanligt att vår haka och käklinje förändras under föråldringsprocessen. En hakbalansering är en av de mest uttrycksfulla och förstärkande behandlingarna du kan göra. Den kan användas både för att definiera, förminska och framhäva önskade delar av ansiktet. En tidigare symmetrisk och skarp käklinje kan med tiden förlora sina konturer som i sin tur resulterar i en obalans i ansiktet. Det är vanligt att man ser detta genom uppkomsten av så kallade “hamsterpåsar”. Med filler i ansiktet kan vi återskapa käklinjen samtidigt som vi reducerar hamsterpåsarna vid kind och käklinjen. Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Med tunna små nålstick injiceras fillern. Behandlingen utförs med en vass kanyl och är inte särskilt smärtsam eftersom fillern även innehåller bedövning. Strax efter behandlingen kan du få en lätt rodnad och svullnad, som går över efter ett par dagar.

Hur många behandlingar som krävs är individuellt. I de flesta fallen rekommenderar vi 1-2 ml åt gången. Exakt mängd komme vi tillsammans fram till under din bokade konsultation.

Resultatet du kan förvänta dig beror på dina förutsättningar samt mängden av produkten som används vid behandlingen. Eftersom kroppen bryter ned filler är det individuellt hur länge resultatet varar. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några av alla faktorer som spelar in. Du ser resultatet omedelbart men slutresultatet uppnås cirka 4 veckor efter behandlingstillfället.


Filler i käklinjen håller normalt sett i 8-12 månader men i många fall kan de hålla i flera år. Jag rekommenderar att boka ett återbesök efter 6 månader och därefter en gång vartannat år för att upprätthålla resultatet.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Beroende på utgångsläget och syftet med behandlingen varierar materialvalet. Jag använder mig av olika fillerprodukter av högsta kvalitet som är CE-märkta och FDA-godkända. Vilket material som passar just dig får du reda på under din bokade tid.


Pris från 3 000 SEK.

Boka tid