Hyperhidros

Svettbehandling

Bli kvitt överdriven svettning i armhålor

Överaktiva svettningar kan ge påtagliga besvär i vardagen. Hos DermaGlow STHLM kan du få behandling för att minska svettningar i armhålor, eller att de helt upphör. Många klienter vittnar om en förbättrad livskvalitet efter denna behandling

Artikelbild - Medicinsk behandling Hyperhidros

Svettningar är kroppens sätt att kyla ner sig och helt normalt. För personer med överdriven svettning kan det däremot leda till besvär i vardagen. Den vanligaste orsaken till hyperhidros eller överdriven svettning är överaktiva svettkörtlar. På DermaGlow STHLM erbjudes svettbehandlingar i armhålor med hjälp av injektioner som gör att svettningarna minskar eller upphör helt.


Behandlingen har goda effekter hos de flesta som svettats mycket, och klinter berättar att de har fått en bättre livskvalitet efter behandlingen. Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Behandlingen börjar alltid med en konsultation där vi tillsammans går igenom de besvär du upplever och pratar om hur en behandling går till. Vid behandlingen markeras området som skall behandlas innan medlet injiceras in med små stick. Efteråt kan en lätt rodnad och svullnad uppstå , vilket ofta går över efter några timmar.

Efter en behandling är svettkörtlarnas produktion blockerade i tre till sex månader. Till en början rekommenderar vi att behandlingarna upprepas var tredje månad för ett mer långvarigt resultat. Därefter förlängs effekten då svettkörtlarna inte återfår sin fulla produktion efter varje behandling.

Resultatet av behandlingarna är att svettningarna upphör eller minskar kraftigt. Resultat kan märker efter ca 3 dagar men full effekt nås 14 dagar efter behandlingstillfället och detta beror på klientens individuella förutsättningar.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Priset är 6 500 SEK per behandling.

Boka tid