Microtox

En utslätande och återfuktande vitaminboost


Microtox, även kallad babytox är en blandning av Vistabel/BTX, Hyaluronsyra (HA) och vitaminer. Blandningen stämplas in ytligt i hudlagret. Detta förbättrar hudstrukturen och jobbar på stora porer, ytliga blodkärl och fina linjer, vilket i sin tur ger en fin lyster. Många studier visar på mycket fina resultat vid rosacea.

Mindre porer

Behandlingen bidrar till porförminskning och Hyaluronsyran fyller ut porerna.


Acne

Reducerar oljeformationen i porerna vilket bidrar både till minskad uppkomst av akne samt behandling av akneärr.


Lyster och spänst

Hyaluronsyra är fuktgivande och ger huden lyster.


Hudföryngring

Behandlingen reducerar rynkor och fina linjer utan att göra ansiktet stelt.

Artikelbild- Microtox

Produkten stämplas in ytligt i hudlagret för att förbättra hudstrukturen och jobbar på stora porer, ytliga blodkärl och fina linjer. Har du rosacea är detta en behandling för dig. Efter behandlingen läggs en lugnande och fuktgivande sheatmask men en rodnad kan ändå uppstå. 

För optimalt resultat behövs oftast en kur om tre behandlingstillfällen med tre månaders mellanrum.

Redan efter en vecka syns resultatet av Microtoxbehandlingen med en mer återfuktad hud med jämnare hudstruktur. Det kan ta upp till två veckor att uppnå slutresultatet med reducering av fina linjer och stora porer.


Det är individuellt hur länge resultatet varar. Vanligtvis håller effekten i cirka tre månader men ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några faktorer som kan påverka resultatet.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Pris från 2 500 SEK/behandling

Boka tid