Radiesse®

En långtidsverkande kollagenstimulerande och hudföryngrande behandling


Radiesse® är en långtidsverkande kollagenstimulerande och därmed hudföryngrande behandling som injiceras där huden har förlorat sin fukt, stramhet och elasticitet och där man vill återskapa volym och återställa spänsten.

Radiesse® stimulerar fibroblasterna i huden som ökar produktionen av kollagen och elastin. De vanligaste områdena som behandlas med Radiesse är ansikte, hals, dekolletage och händer men andra områden kan även behandlas om så önskas.


Långtidsverkande

Radiesse® bryts inte ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra och har därmed en mer långvarig effekt.


Kollagenstimulerande

Behandlingen ökar produktionen av kollagen och hjälper till att återställa spänsten i huden.


Uppstramande

Perfekt om du har förlorat volym och upplever huden slapp.


Reducerar rynkor

Reducerar ålderstecken och fyller ut linjer.

Artikelbild- Radiesse®

Radiesse® är en långtidsverkande kollagenstimulerande och därmed hudföryngrande behandling som injiceras där huden har förlorat sin fukt, stramhet och elasticitet och där man vill återskapa volym och återställa spänsten.

Radiesse® injiceras med en trubbig kanyl vilket är mer behagligt än vid vass kanyl. Dock görs ett stick med vass kanyl och på vissa områden läggs bedövning innan själva behandlingen. Radiesse® innehåller även Lidokain vilket är ett bedövningsmedel för ett mer behaglig behandlingstillfälle. Därefter injiceras produkten där behov finns.

Endast en behandling kan vara tillräcklig men kan även fyllas på vid behov och önskemål. Då Radiesse® inte bryts ner på samma sätt som vid hyaluronsyrafiller så blir effekten mer varaktig och kan hålla upp till 16 månader.

Effekten så som spänst, lyster och hudföryngring kan synas på en gång men full effekt syns efter några veckor, upp till 3 månader och därefter håller effekten upp till 16 månader.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Pris från 3 900 SEK/område (ansikte, hals, händer, dekolletage eller händer)

6 900 SEK (två områden) (ansikte, hals, dekolletage eller händer)

8 900 SEK (tre områden) (ansikte, hals, dekolletage, händer)

Boka tid