Välkommen till mig - Jessica frisör!

Jag klipper både tjejer/damer och killar/män. 

Att färga hår är en av mina stora passioner! Hos mig kan du få ditt hår ljusare, mörkare, rödare, blondare... Färgerna jag använder är av bästa märke.

Slingor livar upp din frisyr! Ljusa slingor i ett mörkare hår eller mörkare i ett ljusare. Effekten blir stor utan att det ser konstlat ut.

Etablerade märket HairTalk möjliggör otroliga hårförlängningar som ser naturliga ut. Det beror på kvaliteten och förstås hur det appliceras. Jag har arbetat med hårförlängning i många år och skapat allt från fantastiska festfrisyrer till mer vardagliga för de som "bara" önskat sig längre hår.

Om mig

Jessica Jäverstål heter jag. Jag har arbetat som utbildad frisör sedan 2005. De senaste 13 åren har jag drivit Salong Variant i Bromma, men från 1 mars 2023 finns jag på DermaGlow STHLM i Abrahamsberg.


Under åren har jag utbildat mig även i fransförlängning; Singelfransutbildning, Volymfransutbildning samt Avancerad volymfransutbildning. Jag har också utbildning från Axelssons gymnastiska institut i Ekologisk ansiktsbehandling kompletterad med produktutbildning.

Min absolut största passion inom mitt yrke är att färga hår! Jag älskar att skapa, och allt som har med färg att göra, och jag tycker det är viktigt att lära mig nya saker hela tiden. Därför är jag noggrann med att hela tiden hänga med i det senaste och kontinuerligt gå olika utbildningar. Det är härligt med ett yrke där man kan fortsätta utvecklas och lära nytt.

Jag har sagt till mig själv att den dagen jag står och klipper och färgar alla kunder likadant utan några nya idéer och nytänk, då slutar jag som frisör! Men självklart hoppas jag att den dagen aldrig kommer ; ) 


När jag inte arbetar älskar jag att laga mat, gärna lite lyxigare/godare mat. Jag tror att det är den kreativa och skapande ådran i mig som gör att jag tycker det är så kul. Heminredning är en annan sak jag tycker om. Jag "piffar" gärna till det hemma, och är  väldigt pedantisk av mig (det kan vara både positivt och negativt har jag upptäckt. ;)


Och när jag inte lagar mat eller inreder är jag gärna på bilträffar och åker "raggarbil". Kanske lite oväntat men jag älskar verkligen den bilkulturen och att få fixa till sig lite extra med rött läppstift och lockar i håret för att åka runt och cruisa lite. En dröm jag har är att en dag äga en sådan bil, från 50-60 talet...

Jessica Jäverstål / Jessica Frisör

Följ mig gärna på Instagram

Priser

 Här finns prislista i PDF-format att ladda ned.

Tider

Bokade tider och Drop-in i mån av tid: Tisdag - Fredag 10.00-18.00

Lördagar 10.00-14.00 Endast bokade tider

Kvällstider kan erbjudas efter ö.k.

Vid behandlingar under helger eller som avslutas efter kl.18.00 på vardagar tillkommer 20% på behandlingspriset.

- Välkommen att boka din tid på tel 0700-36 39 53.VIKTIGT OM BOKNING

Bokningar ska helst ske per telefon. Bokar du en tid per SMS eller e-post gäller den först sedan jag bekräftat tiden.


Om inte särskilt avtalats vid bokningstillfället gäller den aktuella prislistan vid behandlingstillfället.


AVBOKNING

Avbokningar ska alltid ske per telefon!


Vid ej avbokad tid eller återbud senare är 24 timmar före överenskommen behandlingstid debiteras 75% av priset för den planerade behandlingen.

Kontakt

Välkommen att kontakta mig!

För att boka tid för behandling (klippning, slingor, färgning, hårförlängning...) eller för att få råd inför en behandling.


Du når mig på telefon 0700-36 39 53 och e-post info@jessicafrisor.se

Från 1 mars 2023 hittar du mig hos DermaGlow STHLM
på Abrahamsbergsvägen 11
(ca 50 meter från Abrahamsbergs T-banestation)

Karta till Jessica Frisör hos DermaglowSTHM

‌Jessica Frisör
0700-36 39 53
info@jessicafrisor.se