Näskorrigering

Framhäv, forma om eller förminska näsan


Näsan är ett kännetecken hos många och en central del i ansiktet. En behandling med filler i näsan är ett populärt alternativ till plastikkirurgi. Det finns många möjligheter att förändra näsans form och utseende med filler. En näskorrigering kan kombineras med filler i andra områden i ansiktet för att förstärka ansiktsprofilen efter individuella förutsättningar och önskemål.


Korrigera

Att korrigera näsan med filler är en enkel, snabb och effektiv behandling.


Skulptering

Med hjälp av filler kan man skulptera och korrigera näsans form. 


Profilbalansering

Förstärk din profil genom att kombinera behandlingen med filler i haka eller läppar.


Snabb återhämtning

Resultatet av behandlingen syns omedelbart och ger sällan några blåmärken

Artikelbild - Näskorrigering

Att korrigera näsan med filler är ett populärt alternativ (eller komplement) till plastikkirurgi. Med hjälp av filler kan jag skapa små men betydande förändringar av näsans form och utseende. Jag kan ge en platt näsa ett lyft, ge illusionen av att en näsa ser smalare ut, få en smal näsa att bli bredare och korrigera näsryggen efter önskat resultat. En oproportionerlig näsa kan skapa en obalans i ansiktsprofilen, vilket många kan besväras av. En näskorrigering kan därför enkelt kombineras med andra fillerbehandlingar i exempelvis haka eller läppar för att förstärka profilen efter individuella förutsättningar och önskemål.


Genom att injicera en kontrollerad mängd hyaluronsyrafiller i näsan kan man skulptera och korrigera den. Vi arbetar bara med marknadens bästa produkter och tillverkare.


Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Jag börjar med att applicera bedövning på nästippen för att sedan låta det verka i några minuter. Därefter injiceras fillern med en trubbig kanyl i specifikt område för att minimera risken för svullnad och blåmärke. Behandlingen gör inte ont då du både får bedövning i behandlingsområdet och i fillern som injiceras. Efter behandlingen kan du känna dig lite öm och svullen men det går snart över.

Hur många behandlingar som krävs är individuellt och beror på utgångsläget och syftet med behandlingen. Resultatet syns omedelbart. Eftersom jag inte vill överbehandla, tar jag lite i taget och injicerar inte mer än 1 ml per behandling.

Resultatet beror på dina individuella förutsättningar och hur mycket material som används. Resultatet syns omedelbart men slutresultatet uppnås ca fyra veckor efter behandlingstillfället.


Filler i näsan håller normalt sett i 6-12 månader men i vissa fall kan de hålla längre. Eftersom kroppen bryter ned fillern är det väldigt individuellt hur länge resultatet varar. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några av alla faktorer som spelar in.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Pris från 3 000 SEK/behandling

Boka tid