Om oss

Arikelbild - Helena Sköldbring (svart/vit foto)


Jag som äger DermaGlow STHLM heter Helena Sköldbring, certifierad master estetisk injicerare och Leg. intensivvårdssjuksköterska med drygt 20 års erfarenhet av akut- och intensivvård. 


Jag har alltid älskat att arbeta med människan och har också en kreativ sida då jag gillar allt från konst till estetik, vilket blev en perfekt kombination i mitt arbete som estetiskt injicerare.


Min estetiska karriär startade 2021 hos Doctor_K akademi där jag uteslutande har valt att utbilda mig och erhållit alla mina certifikat, från bas till master. Valet att utbilda mig hos Doctor_k var självklart, då vi strävar mot samma mål när det kommer till naturliga resultat, personligt bemötande och individuella behandlingsplaner.


Jag fokuserar alltid på skräddarsydda behandlingsplaner och personligt bemötande för att uppnå ett naturligt resultat utifrån just dina förutsättningar, förväntningar, behov och önskemål.
Med icke-kirurgiska ingrepp möjliggörs estetik till en individuell och personlig upplevelse. Kliniken har hög hygienisk standard och säkerheten är av högsta prioritet.

Tillsynen för kliniken står under IVO/Inspektionen för Vård och Omsorg och du som klient är givetvis försäkrad via vår patient- och ansvarsförsäkring från Folksam.


Följ oss på gärna Facebook och Instagram