Jalupro / Prophilo

En anti-aging hudbehandling


Jalupro® är en utmanare till Prophilo® som innehåller mer hyaluronsyra (HA) och aminosyror, och tillhör en ny produktkategori med egenskaper som både föryngrar och stramar upp huden. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA), vilket ökar hudens fuktnivå samt elasticitet. Jalupro® är en anti-aging behandling för huden och kan hjälpa mot fina linjer och ger vacker lyster, och lämpar sig bäst för ansikte, hals, dekolletage och händer.


Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans omedelbart förbättras med Jalupro® genom produktion av kollagen och elastin. 


Återfuktar

En av marknadens högsta koncentration av hyaluronsyra som återfuktar huden på ett naturligt sätt.


Elastisitet

Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans omedelbart förbättras med Jalupro®.


Fina linjer

Behandlingen kan hjälpa mot fina linjer och ge lyster.


Föryngring

Jalupro® är en anti-aging hudbehandling.


Artikelbild - Jalupro / Prophilo

Jalupro® är baserad på hyaluronsyra som stramar upp huden och motverkar slapphet. Jalupro® både förbättrar hudens fuktnivå och elasticitet samt föryngrar och stramar upp. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA) som ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser. Tack vare sin gelkonsistens fördelas produkten smidigt och jämnt. Det betyder att den kan användas på områden som normalt är svårbehandlade med traditionella fillers, till exempel halsen, dekolletaget och händerna.


Jalupro® skiljer sig från vanliga fillers genom sin struktur eftersom den sprider sig snabbt över ett stort område. Vi arbetar bara med marknadens bästa produkter och tillverkare.


Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Hyaluronsyran injiceras in med tunna små nålstick på sex punkter på vardera sida av ansiktet samt en i hakan. Till skillnad från traditionella fillerbehandlingar injiceras Jalupro® in ytligare under huden. Din behandlare använder en tunn kanyl som gör att hyaluronsyran sprids ut jämnt under huden.

För optimalt resultat rekommenderas en kur om 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

Jalupro® ger dig en mer återfuktad och föryngrad hud som blir mer elastisk och uppstramad. Du kan se resultatet omedelbart även om slutresultatet uppnås ca fyra veckor efter behandlingstillfället, och slutresultatet beror på dina förutsättningar. I de flesta fall rekommenderar vi att göra en uppföljningsbehandling efter fyra veckor för optimal effekt.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Pris från 2 900 SEK/behandling

Boka tid