Tear trough

Minimera mörka ringar och ihåligheter under ögonen


Tear trough är en behandling mot ihåligheter och mörka ringar under ögonen, som uppstår i takt med att vi blir äldre. Problemen kan också uppstå för personer med sömnbrist, bristande vätskeintag eller dålig kost. Med hjälp av filler i tear trough området kan problemen korrigeras och förbättras. Behandlingen kan göra stor skillnad inte bara för ditt utseende men också för din inre självkänsla.

Resultat

Resultatet kommer omedelbart med ett snabbt tillfrisknande.


Piggare blick

Behandlingen kan minimera mörka ringar under ögonen och ge en piggare blick.


Återställer

Återställer volymförlust och fyller ut ihåligheter runt ögonen. 


Föryngring
En Tear trough behandling gör att huden under ögat blir spänstigare vilket ger en yngre look.

Artikelbild -Tear trough

Tear trough är en ihålighet under ögat som uppstår vid åldrande men kan även uppkomma vid sömnbrist, dålig kost etc. När fettvävnaden och volymen under ögonen minskar leder det till att kärlen exponeras, vilket kan ge mörka kontraster eller påsar under ögonen. Dessa problem kan korrigeras och förbättras med hjälp av filler.


Om de mörka ringarna beror på pigmentering av huden är filler inte en rekommenderad behandling. Tear trough behandlas endast om man har en ihålighet eller skåra under ögonen som är orsakad av brist på fettvävnad.


Innan varje behandling för du och din behandlare en dialog om vad som rekommenderas för just dig.

Vid en Tear trough behandling används en trubbig kanyl, det vill säga en böjbar nål som inte är vass. Fillern injiceras in i vardera sida av kinden med en teknik som minimerar risken för svullnader och blåmärken. Vissa upplever lite obehag under sticket, men behandlingen går snabbt över och fillern innehåller bedövning.

Det räcker med en behandling för att se resultat. För en behandling krävs ca 1 ml under ögonen. Ibland är det fördelaktigt att kombinera denna behandling med filler i kinderna för optimal effekt.

Resultatet beror på dina individuella förutsättningar och effekten syns omedelbart men slutresultatet uppnås ca fyra veckor efter behandlingstillfället.


En Tear trough behandling håller normalt i 6-12 månader men i många fall kan behandlingen hålla längre. Eftersom kroppen bryter ned fillern är det individuellt hur länge resultatet varar. Ämnesomsättning, förbränning, genetik, livsstil och kost är några av alla faktorer som spelar in.

Hos DermaGlow STHLM erbjuds alltid skräddarsydda behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Det gör att jag har många nöjda klienter som har stort förtroende för mig. Med min erfarenhet tar jag ansvar för resultaten som du som klient förväntar dig. Du har alltid möjlighet att komma på en kostnadsfri kontroll efter din behandling om så önskas.

Vi arbetar med olika fillerprodukter av högsta kvalitet som är CE-märkta och FDA-godkända. För tear trough behandlingar används en mjukare filler i området runt ögonen för ett naturligare resultat.


Priset är 4 000 SEK per ml.

Boka tid